پرداخت عیدی به معلمان در اعیاد پیش‌رو صحت دارد؟ هشدار نسبت به وزش باد شدید و رگبار در تهران/ پیش‌بینی کاهش دما تا ۱۱ درجه مینو محرز: بیماری مرس خطرناک‌تر از کرونا است و میزان مرگ آن بیش از ۶۰ درصد است آغاز فعالیت سامانه بارشی و کاهش دمای هوا در برخی استان‌ها جزئیات فعالیت مراکز معاینه فنی شهر تهران در ۱۴ و ۱۵ خرداد جاده چالوس از ساعت ۱۰ یکطرفه می‌شود ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های گلستان طعمه آتش شد بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر اعلام محدودیت‌های ترافیکی محور‌های پرتردد کشور از ۱۳ تا ۱۷ خرداد سخنگوی شهرداری تهران: قطع درختان چیتگر و سرخه‌حصار به دلیل آفت‌زدایی و تنش‌های آبی در سال‌های گذشته است کاهش محسوس دمای تهران از چهارشنبه تشدید بارش در ۵ استان/ احتمال وقوع سیل ابتلای مادر به سرخجه می‌تواند سبب سقط جنین شود شهادت مأمور انتظامی در خوزستان سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: سوالات امتحان نهایی قابل لو رفتن نیست/ اگر کسی مدرکی دارد، برای بررسی ارائه کند

ضرورت توجه شورای شهر تهران در اختصاص بودجه

مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر از اختصاص اعتبار برای ارتقا زیرساخت‌های بهداشتی و درمانی آرادکوه از سوی شورای شهر خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۱ - ۱۶ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 06
کد خبر: ۴۹۳۸۱

به گزارش راهبرد معاصر، سید علی مفاخریان مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر، در حاشیه بازدید از نقاهتگاه آرادکوه با تأکید بر ظرفیت نقاهتگاه و پناهگاه‌های سگ‌های بی صاحب برای جذب گردشگر، اظهار کرد: ایجاد مناطق گردشگری شهری با رویکرد حمایت از حیوانات می‌تواند از جاذبه‌های توریستی پایتخت قلمداد شود، اما در حال حاضر چنین فضایی نه تنها در تهران بلکه در سطح کشور وجود ندارد.

 

وی به لزوم تامین زیرساخت برای کاربری گردشگری در نقاهتگاه اشاره کرد و گفت: برای این کار باید استاندارد‌های مشخصی در نظر گرفته شود تا از ظرفیت سگ‌های بدون صاحب استفاده کرد.

 

مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر در خصوص ارائه آموزش‌ها برای همزیستی انسان‌ها و حیوانات شهری تصریح کرد: در نقاهتگاه‌ها بعد از درمان و واکسیناسیون سگ‌ها میتوان از ظرفیت آن‌ها برای دهکده حیوانات، مهربانی با کودکان، کودکان اوتیسمی، موضوعات آموزشی مورد استفاده قرار داد. توالی آموزش و استفاده شهروندان جاذبه گردشگری ایجاد می‌کند.

 

مفاخریان ادامه داد:به طور مثال نحوه غذا دهی به حیوانات که اکنون به شکل نادرستی با ترحم در حال انجام از سوی شهروندان را می‌توان با کمک این مراکز اصلاح کرد تا از آسیب‌های آن به اکوسیستم کاست.

 

وی با اشاره به لزوم تامین برخی تجهیزات برای کلینیک درمانی در نقاهتگاه آرادکوه عنوان کرد: بر اساس قول مساعد مهندس میلانی به عنوان رئیس کمیته محیط زیست شورای شهر تهران اعتباری برای تامین زیرساخت‌های بهداشتی و تجهیز کلینیک‌های درمانی اختصاص پیدا می‌کند و تا پایان سال جاری اقدامات لازم درخصوص آن انجام خواهد شد.

 

مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر در پایان خاطرنشان کرد: همین‌طور حفاظت محیط زیست و منابع طبیعی استان تهران می‌تواند با معرفی مناطقی را که امکان آزاد سازی و رها سازی حیوانات در آن وجود داشته باشد، در مساله مدیریت حیوانات شهری کمک زیادی کنند.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر